Ubuntu:Feisty Cat/Intro

From

Jump to: navigation, search

Guia d'Inici no Oficial de l'Ubuntu 7.04 (Feisty Fawn)

La versió d'Ubuntu 7.04 (Feisty Fawn) sortirà a la llum pública el 19 d'abril del on 2007. Aquesta guia està en constant creixement i millora, i tota ajuda serà ben rebuda. La teva ajuda llegint, corregint, ampliant i perfeccionant aquesta guia és necessària.

Aquesta guia la va iniciar en Chua Wen Kiat (Kuala Lumpur, Malaysia). Ara la manté el Linux Center de la Universitat de Latvia, i tothom que hi vulgui contribuir.

Les discusions sobre aquesta guia les podem trobar a la pàgina oficial UbuntuGuide.org Forum a ubuntuforums.org. Què esperes per apuntar-t'hi ?

Per editar aquesta guia necessites ser un usuari registrat

Si tens alguna pregunta o suggeriment, envia'ns un correu electrònic a ubuntuguide -at- ubuntuguide.org


MikrobartOrvilsQuashJiyuu0CargoGabemorrBytecopekrampoSimosStubbyeljacoshaiThunderMHasileadammichaelroachBelisarivsCheatorHankTamalKaotikssoniahKutanMehdirichuxShadymanHavarillfr0zen_penguinLouisShadymanshanlot751EtienneRabid9797Mantas Smelevičiusperspectoffphloseadogsmalugo2debugPakosRedBassCyberAngelCogeeldineroycorreAlgimantasBucinskasUficAntidrugueVahidLouis KingRsinghBorut-TCinglallsTownrayANtuMaLaMpete alleboneGreenstarThe TurkRonBCompotatojoMbrasigma80EnlightenedswineKarthikeyanemorrp1Th0rv4ldjspanglerSevoirForainand other friends of our community edit

Versions Antigues

Si estàs usant una versió antiga d'Ubuntu (Breezy, Dapper, Edgy), hauries d'actualitzar-te cap a Feisty. Mira : [Com actualitzar-te de Hoary Hedgehog -> Breezy Badger -> Dapper Drake]

Personal tools
Sponsor
  System76